fbpx
Spännande kunskap.

Utbildning

Bland det roligaste vi vet är att få hjälpa till. Kanske ska ni hålla i en utbildning men behöver lokaler eller så har ni själva kompetensen men saknar aktiviteterna. Hos oss är alla välkomna, vi ser vår anläggningen som en stor verktygslåda som bara väntar på att användas. Men givetvis har vi också en rad egna utbildningar som sträcker sig från en dag till en hel vecka. Nedan ser ni några av våra certifieringsutbildningar samt vår jaktutbildning som är skräddarsydd för den utländska marknaden. Vi har också tagit fram en 3-dagars överlevnadsutbildning som grundligt går igenom hur man bäst klarar sig i skog och mark med enkla hjälpmedel.

Utbildning

Konsult & Ledare

Denna utbildning riktar sig till dig som är konsult, gruppledare eller företagsledare.

Utbildningen sträcker sig över en dag med måltider inkluderat. Grunden är UGL (Utveckling av Grupp och Ledare) och efter genomgången utbildning har ni fått både praktisk och teoretisk kunskap så att ni själva kan leda och handha grupper på våra lågbanor.

Pris: 5 995 sek exkl. moms
Kontakta oss för datum för nästa utbildningstillfälle. Minsta antal deltagare är 5 personer.

Utbildning

Jakt

Denna utbildning riktar sig främst till utländska gäster som önskar delta på uppsiktsjakt i Sverige.

Vi erbjuder en grundlig utbildning under 3 fullspäckade dagar med olika block såsom artkunskap och ekologi, etik och moral, svensk jaktlagstiftning, säker vapenhantering, tillvaratagande av djur och praktiska skytteövningar.

Grunden är Svenska Jägareförbundets utbildning och kursen leds av erfarna jägare och utbildare.

Pris:
Kontakta oss för pris och datum för nästa utbildningstillfälle.

Utbildning

Överlevnad

För dig som vill lära dig att leva i, och med naturen.

Överlevnadsinstinkten har varit grunden för människans utveckling sedan tidernas begynnelse. Vår förmåga att tillverka redskap, jobba i grupp och finna mat har varit avgörande för människans framgång. 

Med denna grundläggande kurs i överlevnadsteknik vänder vi oss till naturintresserade personer som vill lära sig mer om hur man kan leva av och med naturen. Vår kurs ger grundläggande kunskaper i överlevnadsteknik med moment som eld, vatten, boende, föda samt psykologiska och mentala faktorer.

Till grund ligger Överlevnadssällskapets och försvarsmaktens utbildningar och ledarna är entusiastiska instruktörer som spenderar mycket tid i skog och mark.

Pris: 4 595 sek per person
Kontakta oss för datum för nästa utbildningstillfälle. Observera att minsta deltagarantal är 6 personer.

Rulla till toppen

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbsida. Genom att fortsätta accepterar du detta.

Privacy Policy & Cookie