fbpx
Bo i ett glashus. Närmare naturen kommer du inte!

72 Hour Cabin

Ett av dom mest rogivande platserna du kan tänka dig! Glashuset ligger på en kulle som stiger cirka 40 meter över sjön Iväg och erbjuder en fantastisk utsikt över sjön och omgivande skogar. Njut av den perfekta lugn och ro med vetskapen att vår reception bara är en 10-minuters promenad bort.

Ett av dom mest rogivande platserna du kan tänka dig! Glashuset ligger på en kulle som stiger cirka 40 meter över sjön Iväg och erbjuder en fantastisk utsikt över sjön och omgivande skogar. Njut av den perfekta lugn och ro med vetskapen att vår reception bara är en 10-minuters promenad bort.

Se vår film om 72 Hour Cabin!

”This morning when I opened my eyes, the first thing I saw was the lake and the tall trees and I realised that I’m truly here and it’s not a dream! I kept staring at it for a long period of time before finally dragging myself out of the comfy covers.”

Baqer Keshwani, participant in The 72 Hour Cabin

72 Hours Cabin

Boende i glashus

Ett annorlunda, avkopplande och underbart boende. Bo på en egen udde en bit ovanför sjön Iväg och spendera dagarna med att vandra i skogen, paddla kajak och hälsa på älgar.

När du anländer till oss blir du välkomnad av en guide. Över en kopp kaffe med tilltugg får du information om vad som väntar de närmaste dagarna. Därefter tar ni er till glashuset (som ligger 800 meter ifrån receptionen). Väl på plats går ni igenom hur allt fungerar, med utedass, eldplats, roddbåt, badplats med mera.

Pris: 

Grundpaketet (72 timmar) kostar 7695 SEK/person vid singelbokning och 4995 SEK/person för två personer.
Priset är inklusive all mat som nämns i programmet.

Ps. Det går även att boka övernattning per natt för 2800 SEK/glashus (då ingår boende och frukost).

Följande måltider ingår i 72h cabin upplägget:

 • Välkomstfika
 • Tre frukostkit som levereras till glashuset
 • Två luncher som serveras i matsalen vid upplevelsecentret
 • Tre middagar – välj om du vill äta i matsalen eller ta med maten till glashuset och ordna en egen grillmiddag.

Innehåll

Du bor på en egen udde en bit ovanför vattennivån, omkring 800 meter från Stenebyrestaurangen och receptionen. Som närmaste granne har du några kåtor ett stenkast bort, i övrigt är glashuset väl avskilt från omvärlden. Varför inte starta dagen med att ta roddbåten ut på en fisketur i gryningsljuset?

Förutom att njuta av den fridfulla naturen och den spektakulära utsikten över både sjö och skog, finns möjlighet att boka diverse aktiviteter. Varför inte testa kajakpaddling, hyra SUP eller prova guldvaskning i Stenebyälven, ta en tur på hästryggen alternativt göra ett besök i älgparken och hälsa på skogens konung. Det går också att få en guidad skogstur och lära sig att följa djurens spår och göra upp eld utan tändstickor, samt testa på den anrika grenen bågskytte.

I grundpaketet ingår:

 • 72 timmars vistelse (alltså tre dygn) i det unika glashuset
 • 160 cm bred säng
 • Ryggsäck med sittunderlag, besticklådor, kniv och tändstål, tändstickor, vattenflaska, pannlampa, ficklampa, first aid kit, myggstift och en broschyr om Dalslands Aktiviteter
 • Korg med extra filt, ficklampa, solcellsladdare, vatten, glas, karta och turistbroschyr om Dalsland
 • Tillgång till roddbåt och två fiskespön
 • Badplats i närheten av glashuset
 • Eldplats för mysiga grillkvällar
 • Utedass nära glashuset
 • Tillgång till toalett och dusch vid upplevelsecentret (800 meter bort)
Scroll to Top

BOKA

Glashuset

Loading...