fbpx
lokala produkter!

Dalslands Viltbutik

DalslandsVilt och butik

På Dalslands Aktiviteter finns en vilthanteringsanläggning och en viltbutik där ni kan köpa lokalproducerade produkter av älg, hjort, vildsvin och mufflon. Vi har också ett litet mysigt kafé om ni vill smaka de lokalproducerade viltköttet på plats eller få inspiration på hur våra lokala råvaror kan användas. Välkommen! 

öppet
Fredag 14:00-18:00
Lördag 10:00 - 14:00
Café Stenebylängtan

Smörgås med rökt älgkött

En av våra Specialitéer

Vi är stolta över våra lokalproducerade smörgåsar. Allt på smörgåsen är hämtade från lokala råvaror.

Denna populära smörgåsen består av Ingrids hembakade Dalslandskaka med rostad grönkål, pepparrotskräm och lingon! Mums!!

Pris 135 sek

CAFÉ Stenebylängtan

Smörgås med rökt Hjortkött

En till av våra Specialitéer

Dinkelbröd med gårdens rökta hjort, brieost från Dalsspira, hjortron och egenproducerad granskottsirap

Pris 135 sek

Hos oss på Dalslands Vilt kan ni som privatpersoner eller mindre sällskap få en kortare eller längre utbildning i styckning och omhändertagande av vilt. Maila info@dalslandsaktiviteter.se för mer information.

Är ni ett företagsgäng som vill vara med hela vägen från “SKog till Bord”? Då har vi paketet för er! Här kan ni få vara med och avliva en hjort för att sedan passa, flå och stycka. Givetvis har vi avbrott för fika och lunch. Slutligen så tar vi med era köttdetaljer in till köket där vår köksmästare hjälper er att kombinera ihop en härlig 3-rätters middag som får avrunda dagen! Intresserad? Maila info@dalslandsaktiviteter.se för mer information.

Rulla till toppen

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbsida. Genom att fortsätta accepterar du detta.

Privacy Policy & Cookie