fbpx
Upplevelser & Spänning, överallt.

Externa aktiviteter

Vi kommer till er, ja det är hela poängen med våra externa aktiviteter. Till våra externa aktiviteter räknas oftast övningar som är lätta att flytta med och sådana har vi gott om. Vi är ensamma i Sverige om att sätta upp större utmanande höghöjdsaktiviteter såsom Stolphoppet, Jakobsstege och Ziplines för speciella events, givetvis med en försäkring som täcker alla aktiviteter genomförda av oss inom Norden. Med våra externa aktiviteter tar vi allt från 10-500 personer, där ni vill ha oss. Kontakta oss så skräddarsyr vi efter era önskemål och behov.

Externa aktiviteter

Extern företagskickoff

En rolig och utmanande 5-kamp på valfri ort, passar grupper på 10-100 personer. Vi har ett 20-tal olika grenar att välja mellan.

Tidsåtgång ca 2,5 tim

Pris från 595 sek per person
exkl. moms plus transport

Kontakta oss för upplägg och tillgänglighet

Externa aktiviteter

Extern teambuilding

En givande och utmanande teambuildingsövning på valfri ort, passar grupper på 10-50 personer. Vi har flera olika upplägg att välja mellan. Allt från enklare samarbetsövningar till utmanande nattövningar. Alla övningar utförs av våra UGL-instruktörer och en kortare utvärdering ingår alltid.

Tidsåtgång ca 2-4 tim

Pris från 1 495 sek per person
exkl. moms och resa
Kontakta oss för upplägg och tillgänglighet

Externa aktiviteter

Extern eventaktivitet

Utmanande höghöjdsaktivitet som t.ex. Stolphopp eller Zipline uppsatt på plats. Passar för mässor, utställningar eller andra större event. Aktiviteten byggs alltid upp någon dag före genomförandet och tas ner dagen efter. Priset varierar beroende på förutsättningarna att rigga övningen. En rekognosering ingår alltid.

Pris:
Kontakta oss för pris

Externa aktiviteter

Annorlunda festlokal

Vi kommer till er och bygger upp en annorlunda festlokal med våra stora lappkåtor. Vi ordnar även aktiviteter och mat om så önskas och fixar festen som gästerna sent ska glömma. 

Ni kan helt enkelt välja hur stort eller litet arrangemanget från oss ska vara!

Pris:
Kontakta oss för pris

Rulla till toppen

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbsida. Genom att fortsätta accepterar du detta.

Privacy Policy & Cookie