fbpx
Ett boende du minns!

Bo i lappkåta

Att sova i en lappkåta är både spännande och rogivande. Är man en hel familj blir det till ett tillfälle som man kan prata om länge. Vår erfarenhet är att barnen brukar älska att bo på detta sättet och att de vuxna….. ja, de gör det också.

VAtt sova i en lappkåta är både spännande och rogivande. Är man en hel familj blir det till ett tillfälle som man kan prata om länge. Vår erfarenhet är att barnen brukar älska att bo på detta sättet och att de vuxna….. ja, de gör det också.

Bo hos oss

LappKåta

På vår anläggning finns en halvö i sjön Iväg och en lägerplats vid vackra Stenebyälven där ni har möjlighet att prova ett unikt boende! Våra lappkåtor finns i olika storlekar och för olika ändamål men varje lägerplats har sovkåtor, samlingskåta med bord och bänkar samt grillplats under tak.

Sovkåtorna för 800 sek  lämpar sig bäst för familjer upp till 6 personer och står på trallgolv eller markbädd, här funkar uppblåsbara madrasser och/eller tältsängar utmärkt.

De större kåtorna för 1500 sek lämpar sig bäst för grupper upp till 15 personer och är bäddade med granris, uppvärmning sker med eld i kåtans eldstad. Sovsäck bör man ha med annars finns det att hyra på plats.

Ni kan ta med er egen mat och grilla på de uppsatta grillplatserna eller köpa till mat från vår restaurang som vi levererar ner till er lägerplats. På kvällen kan ni hyra vedeldad badtunna, bastu eller varför inte fiska. I Iväg finns det mycket fisk och ni kommer lätt åt att både meta och kasta.

Pris: 800 SEK/kåta per natt. (plats för upp till 6 personer) alt. 1500 SEK/större kåta per natt (plats för upp till 15 personer)

Rekommendation 1

Om ni åker hit hela familjen så kolla in våra familjepaket. De är både prisvärda och anpassade för att ni skall få härliga upplevelser i den dalsländska naturen och samtidigt spännande aktiviteter.

Se familjepaketen här

REKOMMENDATION 2

Planerar ni en svensexa eller en möhippa? Kolla in de paketen om ni vill skapa minnen tillsammans. Vi har flera olika varianter utifrån vilken typ av aktiviteter ni vill ha. I vilket fall som helst så kan vi faktiskt lova en riktigt häftiga vistelse hos oss.

Se paket för svensexa/möhippa här

*Köp till

Frukost: 95 kr/pers.

Lilla menyn: Grillkväll (korv med bröd samt lättdryck) & frukost 175 kr/pers.

Stora menyn: Grillkväll (kött/fisk med potatis samt lättdryck) & frukost 325 kr/pers.

Sovsäck: 50 SEK/natt

Vedeldad badtunna: 1000 SEK (Vi tänder – ni eldar)

Rulla till toppen

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbsida. Genom att fortsätta accepterar du detta.

Privacy Policy & Cookie