fbpx
Vill du ha ett riktigt roligt jobb och samtidigt utvecklas som människa?

Arbeta med oss!

Skicka in din ansökan redan nu!

Nu finns det ett flertal jobb att söka inför säsongen här på Dalslands Aktiviteter.

Varje år erbjuder vi en guideutbildning som är grunden för våra säsongsanställda.

Är du en engagerad och driven person som älskar att jobba med människor? Dessutom serviceinriktad, noggrann och punktlig och viktigast av allt att du vill och kan jobba, då kan vi vara stället för dig. Välkommen att bli en del av vårt team!

Just nu söker vi:

Köksmästare som gillar det vilda! -Tillsvidareanställning.

Vi söker dig med erfarenhet av yrket och som gärna har passion för skogens egna skafferi och viltkött.

Du gillar att jobba med människor och tillsammans möter vi olika typer av kunder på ett genuint och positivt sätt. Du är stabil och trygg i dig själv. Du är ansvarsfull med god organisations- och planeringsförmåga.

Vi vill i vårt kök skapa oförglömliga smakupplevelser med närproducerade råvaror från Dalsland och Värmland. Matutbudet består primärt av luncher i vår restaurang Steneby Grytan under högsäsong men även grillad mat, à la carte och buffé för grupper, konferenser och kvällsevent.

Engagerad, noggrann, kreativ, lyhörd, stresstålig, flexibel och utvecklingsorienterad är förutsättningar för att lyckas i rollen som köksmästare.

Äventyrsguide säsong och timmar.

Äventyrsaktiviteterna är ett nav i vår verksamhet och med dessa skapar vi oförglömliga minnen hos våra gäster. Vi erbjuder aktiviteter bland trädtopparna men även på marken och i vattnet. Som äventyrsguide ska du vara trygg, glad och tillmötesgående. Jobba i team och hjälpa till där det behövs men även vara självständig.  Säkerheten och värdskapet är A och O.

Vi erbjuder vår anläggningsunika utbildning men ett plus är om du har erfarenhet av klättersäkerhet och pratar engelska.

Ridguide -säsong ev. tillsvidare.

Vi söker en trygg och glad person som har erfarenhet av turridning samt gillar hästar och människor och kan ta eget ansvar.  Vi har erbjudit uteritter sen 1993 i de Dalsländska skogarna, som är kuperat men med fantastiska smultronställen.

Vi har 19 hästar med olika personlighet och tar under säsong flera 1 och 2 timmes turer per dag och erbjuder även 2 dagars turer med övernattning i skogen. Vi har även ponny- tur /prova på där hästarna leds runt i vårt närområde. För det mesta rider vi i westernsadlar.

I arbetsuppgifterna ingår förberedelser/planering, turridning med guidning och efterarbete med både hästar och stall. Övergripande ansvar för hästarnas mående samt utrustningen.

Guidning från hästryggen är ett av de roligaste men också det kanske mest utmanande yrket hos oss. Här skall man kunna väga in ryttarnas kunskaper, hästarnas dagsform och man är ibland ganska långt från närmsta väg. Viss matlagningskunskap samt ett intresse för natur är också bra.

Eget körkort är ett krav.

Servitörer/servitriser. -Säsong och timmar.

Vi söker Servitörer/servitriser till både restaurangen och cafét som är tillmötesgående och som ser gästerna men även har pigga ben. Du gillar att jobba med andra men kan också vara självständig i arbetet.

Arbetsuppgifterna så som servering av mat och dryck både ute och inomhus, diskning, förberedelser samt kassa. Ett plus är att du kan engelska.

Lokalvårdare/housekeeping. -Säsong.

Vi söker en noggrann, flexibel och självständig lokalvårdare till en annorlunda arbetsplats. I vårt team möter vi olika besökare på ett glatt och trevligt sätt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat städning och bäddning av våra glashus, städning och förberedelser i huvudbyggnaden men även på våra lägerplatser.

Ett krav är att du har körkort.

Vi söker personal som kan jobba under sommarveckorna men några tjänster behövs redan från 1 april till 30 oktober.

Receptionen ligger centralt på vår aktivitetsanläggning och i vår stora huvudbyggnad. I rollen som receptionist är man oftast den första gästen möter. Därför söker vi dig som älskar att ge god service och förstår värdet av ett bra bemötande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknade jobb.

Vi vill få gästen att känna sig varmt välkommen, ha en härlig upplevelse och åka härifrån med mer nya glada minnen.

Arbetsuppgifterna i receptionen består av gästservice, in-och utcheckning av våra gäster samt bokning men man är också ”spindeln i nätet” för våra guider.

Arbetstiderna varierar. Under högsäsong jobbar du 4 dagar och är ledig 2 i ett rullande schema.

Vi söker personal som kan jobba under sommarveckorna men några tjänster behövs redan från 1 april till 30 oktober.

För att jobba i receptionen vill vi att du är över 18 år och har körkort.

Hur ser rekryteringsprocessen ut?

  1. Skicka in ansökan  –        Vi tar emot den
  1. Återkoppling –   Via mail
  1. Intervju –  Via telefon eller digitalt
  1. Delta på vår internutbildning

  2. Skriva avtal
Rulla till toppen

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår webbsida. Genom att fortsätta accepterar du detta.

Privacy Policy & Cookie